Specialtransport

KS Assistance udfører specialtransport og lastbiltransport af enhver art; bredt, langt, tungt og højt. Vi har det nødvendige mandskab og maskinel at trække på. 
Til specialopgaver kan der udregnes specifik pris på opgaven også, hvis vejen går ud af landet.

Til mange specialtransporter kræves der planlægning, tilladelser og følgebil. Vi både planlægger og søger de nødvendige tilladelser. Afhængig af opgavens omfang, skal der påregnes god tid til indhentning og behandling af tilladelser.

Ingen opgave er næsten for lille eller for stor, og vi løser opgaven hurtigt og effektivt, så du hurtigt kan komme videre.

Blokvogn

Afdelingen med blokvogne udfører primært transportopgaver for bygge- og anlægsindustrien med focus på transport af store emner, som f.eks. entreprenør-maskiner, traktorer m.m. 

Med vores specialbyggede blokvogne, kan vi tilbyde en lang række faciliteter, som gør vores transport til en sikker og konkurrencedygtig kundeoplevelse.

Ny blokvogn kan flytte op til 100 tons

Vi har købt ny blokvogn, til det virkelige store og tunge maskinel. Den har 5 eller 8 aksler og har en lastevne på 60-100 tons.

Download tegning med specifikationer 

Maskintransport

Skal der flyttes noget tungt?

Mange års erfaringer med flytninger overalt i EU og gør os rustet til selv de største opgaver. 

Der arbejdes med maskiner af alle slags og størrelser f.eks. værktøjsmaskiner, presser, produktionslinier, rotationer, transfomer, kraftvarmeværker m.m.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os få en snak om din opgave, så vi sammen finder den bedste løsning.
Vi har åbent 24/7

RING 9732 3477 KONTAKT