VI KØRER I HELE DANMARK OG EUROPA

SIKKERT OG TRYGT

ÅBENT 24/7

Specialtransport

KS Assistance udfører specialtransport og lastbiltransport af enhver art; bredt, langt, tungt og højt. Vi har det nødvendige mandskab og maskinel at trække på.
Til specialopgaver kan der udregnes specifik pris på opgaven også, hvis vejen går ud af landet.

Til mange specialtransporter kræves der planlægning, tilladelser og følgebil. Vi både planlægger og søger de nødvendige tilladelser. Afhængig af opgavens omfang, skal der påregnes god tid til indhentning og behandling af tilladelser.

Ingen opgave er næsten for lille eller for stor, og vi løser opgaven hurtigt og effektivt, så du hurtigt kan komme videre.

Maskintransport

Har du behov for at flytte tunge maskiner? KS Assistance har mange års erfaring med maskintransport i hele EU, og vi er rustet til at håndtere selv de mest omfattende opgaver. Med vores erfaring inden for maskintransport har vi opbygget ekspertise i håndtering af maskiner i alle former og størrelser. Dette inkluderer værktøjsmaskiner, presser, produktionslinjer, rotationer, transformatorer, kraftvarmeværker og meget mere.

Vores tjenester indenfor maskintransport er designet til at imødekomme behovene for virksomheder inden for forskellige industrier. Vi kombinerer ekspertise og pålidelighed for at sikre, at dine maskiner når deres destination uden problemer.

Så hvis du har behov for professionel maskintransport i EU, er KS Assistance det rette valg. Vi leverer skræddersyede løsninger og sikrer, at din maskintransportopgave udføres problemfrit og effektivt. Kontakt os i dag for at snakke om dine behov for maskintransport, og lad os hjælpe dig med at få dine maskiner sikkert fra A til B.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os få en snak om din opgave, så vi sammen finder den bedste løsning.
Vi har åbent 24/7
Ring 9732 3477 eller udfyld nedenstående og vi vender tilbage hurtigst muligt.