Om os

KS Assistance ApS har værksted og garageanlæg i Ringkøbing.

KS Assistance ApS er en yderst kompetent og ansvarsfuld vognmand og samarbejdspartner, når store opgaver skal løftes og transporteres. Men vi kan også være behjælpelige ved mindre opgaver .

KS Assistance drives af Kim Skadborg og Nicki Skadborg, men har flere kompetente medarbejder at trække på til specifikke opgaver.

Sikkerhed og faglighed

Hos KS Assistance er sikkerheden det vigtigste, derfor vedligeholder og gennemgår vi jævnligt vores maskiner. Ligesom de lever op til nyeste miljøkrav. Fælles for alle vores kranførere er at de er uddannede, engagerede folk, der går op i sikkerhed og kvalitet. Vores medarbejdere opdateres hele tiden med det sidste nye og følger de lovpligtige uddannelser.

Vores vognpark

 • Trækkere
 • Kranbiler
 • Unimog til fritræk og mindre bjærgningsopgaver
 • Følgebil (STA)
 • Blokvogn/maskintrailer
 • Sengetrailer
 • Specialbygget bådtrailer
 • Et udvalg af almindelige trailere

Kunderne siger

Vi har tilfredse kunder, som vender tilbage til os gang på gang. 
Det må da betyde noget...

Sværgods

"Kim har gennem længere tid flyttet 7 m vindmøllevinger for os fra fabrik til maler og videre til lager. Han forestod alt logistik og planlægning, heriblandt også kontakt til maler. 
KS Assistance er mere end et transport firma, de er ikke bange for at tage hele opgaven. Der er dygtige ansatte, de har fair priser og er yderst fleksible.
Jeg bruger i øvrigt i dag Kim privat til at flytte min båd fra tid til anden."

Tommy Damgaard Eskildsen
fra lokal vindmølle producent

Bådtransport

"Kim har flyttet min båd fra Sverige til København - og jeg er fuld tilfreds med hans service. 
Han var punktlig, kom som lovet og ordnede alt papirarbejdet. Båden og opgaven var i trygge hænder, og som et ekstra plus, så gik hele processen hurtigere end forventet.  Jeg vil gerne give Kim mine bedste anbefalinger."

Jesper Jørgensen

Bådtransport

"Da jeg ankom med tog til båden i Jylland, kom KS Assistance til aftalt tid og sted. Båden blev læsset professionelt, forsigtigt og fuldt forsvarligt (jeg har selv krancertifikat), og der var overhovedet ingen problemer med at kommunikere. Jeg kørte med Kim fra KS Assistance i lastbilen til Sjælland, og båden blev sat meget forsigtigt i vandet. Jeg oplevede kun god service."

Arne Lauritzen

Få et uforpligtende tilbud

Lad os få en snak om din opgave, så vi sammen finder den bedste løsning.
Vi har åbent 24/7
Ring 9732 3477 eller udfyld nedenstående og vi vender tilbage hurtigst muligt.

RING 9732 3477

  Thank you! Your message has been sent.
  Unable to send your message. Please fix errors then try again.