fritrækning bjærgning bugsering

Lastbil bugsering

Når uheldet er ude for sættevogne, tankvogne eller lastbiler på de danske landeveje, hjælpes de ofte af serviceværkstederne på stedet. Men i mange tilfælde skal vogntoget bugseres til værkstedet og her kommer KS-Assistance ind i billedet. KS-Assistance sørger for sikker bugsering af det havareret køretøj samt fragter det derhen hvor du ønsker det, og til en speciel forudfastsat pris på opgaven.

Bjærgning

KS Assistance råder over et stort udvalg af specialkøretøjer til hjælp for entreprenør- og vognmandsbranchen samt landbruget og maskinstationerne, når materiellet er kørt fast eller der skal ydes anden form for assistance ved bjærgning.

På landbrugets bløde marker i foråret hvor tø og regn har blødt jorden op, står opgaverne i kø for at blive løst. Gyllevogne og markredskaber der er kørt fast og som mangler fri trækning. KS Assistance har stor erfaring i arbejdet med bjærgning af køretøjer, der uhjælpeligt sidder fast. Hvor der skal trækkes med omtanke og forsigtighed for ikke at skade køretøjerne.

Henover sommeren, til høsten skal i hus, ændres opgaverne til fritrækning af mejetærskere som også høster på blød jord og hvor fastkørsel heller ikke er et helt ukendt problem. Tonstunge kornvogne der også skal have assistance, når de sidder dybt i mudret og over til entreprenørmaskiner, som har haft havari med materiellet.

Til vinterens mange opgaver, når sneen ligger tungt over landet, og fygning og isglatte veje gør livet surt for den kørende trafik.

Kompetencer

Uanset opgavens art er KS Assistance ikke længere væk end telefonen, når

  • gyllevognen eller kornvognen sidder fast
  • mejetærskeren kræver fritrækning
  • forvogn og anhænger er kørt i grøften
  • gravemaskinen der hænger på blød jord
  • traktoren der sidder i til akslen
  • varevognen der skal bjærges efter uheld
  • større lastbiler og varevogne skal bjærges
  • entreprenør- og landbrugsmaskiner kræver de tunge træk

KS Assistance er du altid sikker på en klar aftale inden krogen sættes i.

design, programming and webhosting by Apollomedia