Montering og inspektion Eftersøgning og bjergning rensning m.m.

ERHVERVSDYK

KS Assistance Aps fra Ringkøbing er et både kendt og velanskrevet dykkerfirma, der opererer i de fleste jyske havne. Med fagligt dygtige og uddannede erhvervsdykkere i firmaet, klare det jyske dykkerfirma monterings- og inspektionsopgaver, samt eftersøgning og bjergning i vandet.

Alle opgaver samt mindre reparationer under vand, klares og udbedres hurtigt og sikkert af KS Assistance Aps. Opgaver som fiskere lægger til kaj med og som kræver hurtig og sikker indsats her og nu.

Opgaverne spænder fra alt til skæring af garn og tovværk viklet i skruen, til frigørelse af trawl og trosser samt over til rengøring af skrueblade og propeller. Et arbejde der foregår under vandspejlet, så omkostninger til slæbested og fordyrende stop i fiskeriet undgås. Hvilket mange fiskeskippere sætter højt.

KOMPETENCER

KS Assistance Aps har kompetencer indenfor blandt andet:

  • rensning af skurer og propeller samt skrog
  • eftersøgning og bjergning
  • frigørelse af trosser, tov, trawl, garn m.m. fra skruen
  • montering af anoder og katodisk beskyttelse med zink- og aluklodser
  • inspektion af skibet under vand og udførelse af mindre reparationer
  • vurdering af moler og kajanlæg

Det vestjyske dykkerfirma KS Assistance Aps er godkendt af Søfartsstyrelsen, til at udføre inspektionsopgaver af skibe og skrog samt andre specialopgaver, som udskiftning af anoder, fjernelse af begroninger og rensning af skrog samt diverse udvendige instrumenter m.m.

design, programming and webhosting by Apollomedia