bjærgning af tilskadekomne dyr transport af syge dyr aflivning af dyr

Dyreredning og dyretransport

Indenfor landbruget i Danmark opstår der mange kritiske situationer med dyr der enten kommer galt af sted, som sidder fast, bliver syge eller dør, på steder hvor tilgængeligheden er meget begrænset.

Det har KS Assistance specialiseret sig i, dyreredning, hvor mange års erfaring i at håndterer de levende dyr på den bedst mulige og sikre måde, har været en kompetence som mange ha benyttet sig af.

Det kan være køer med trommesyge eller en ko med mælkefeber. Der kan også opstå yverbetændelse ved køer, som derfor har akut behov for hjælp eller fastsiddende kvier i sumpet engjord. Her kommer KS Assistance hurtigt til og transporterer dyret hen, hvor det hurtigt og nemt kan behandles.

Kompetencer

Kim Skadborg assisterer ofte i røgdykkerudstyr, når smågrise uheldigvis er røget igennem spalterne og ned i gyllekanalen og videre ud i forrummet, hvor oxygenforsyning er påkrævet.

Transport af heste til specialbehandling på enten Højgaard hestehospital eller eller Ansager dyrehospital, der begge har specialiceret sig i heste.

Nødslagtning eller assistance ved påkørte dyr, har KS Transport den direkte vej til dyreinternatet i Silkeborg.

Dyreredning:

  • transport af syge dyr
  • bjærgning af tilskadekomne dyr
  • redning af dyr fra svært fremkommelige steder
  • trafik ramte dyr
  • aflivning af dyr
  • gøre det umulige muligt når dyr skal reddes

KS Assistance har det nødvendige materiel og mandskab til løsning af mange akut assistancer, når dyr skal hjælpes.

design, programming and webhosting by Apollomedia