Flytning af både Søsætning Kranopgaver m.m.

Bådtransport

Med specialbygget  bådtrailer og løfte-åg klarer KS Assistance alle opgaver inden for bådtransport af større og mindre motorbåde, transport af sejlbåde og transport af joller, på en hurtig, sikker og skånsom måde.

 

Sikkerhed, faglighed

Hos KS Assistance er sikkerheden det vigtigste, derfor vedligeholder og gennemgår vi jævnligt procedurer og vores maskiner samt løftemateriel og grejer til bådtransport.  Fælles for alle vores kranførere er at de er uddannede, har erfaring samt et stort know-how indenfor løfteopgaver og alle er dybt engagerede folk der sætter sikkerhed og kvalitet i højsædet alt sammen utrolig vigtig når det handler om håndtering og transport af både.

 

En aftale er en aftela

Vi holder hvad vi lover og har derfor kun tilfredse kunder. Kunder som gang på gang vender tilbage til os da vi altid gør alt for at overholde en aftalt tidsramme for opgaven. Under forudsætning at vejr og vind tillader det. 

Besøg os og lav en aftale. Du finder pladsen på Birkmosevej 28 i Ringkøbing, her kan du ved selvsyn se og opleve breden i vores materiel og samtidig få en snak om opgaveløsning eller vejledning om en konkret opgave. Vi er klar også med en kop kaffe. 

Kompetencer

Vi klarer alle kran/transportopgaver af både.  Søsætning, bådtransport, hejsning af mast og bjærgning

Bådtransport pris

Ring og få en fast og uforpligtende tilbud på din næste bådtransport eller søsætning, vi kører over alt i Danmark så om du er fra Jylland eller Sjælland spiller ingen rolle. Vores timepris starter ved 750kr +moms for bådtransport og kranopgaver

 

design, programming and webhosting by Apollomedia